De cumparat pentru casa

ceas marmura neagra

favi mobila decoratiuni

Cu toate ca m-am mutat in casa noua de mai bine de 6 luni, nici astazi nu am lustre, ci doar fasunguri. Si asta pentru ca nu erau prioritare. Era important sa am bucataria echipata, pat, saltea, canapea, dulapuri, birou… Masa de dining am luat-o de abia luna trecuta spre exemplu (in bucatarie nu am masa, am preferat sa am spatiu de lucru si de depozitare).

Mobila pe care am ales-o este minimalista, in principal alba, nimic special, insa intentionez sa dau farmec apartamentului cu ajutorul decoratiunilor. Decoratiuni din marmura sau cu imprimeu marble, lustre cu aspect industrial, piese aramii, tablouri cu rama si text metalic (auriu, aramiu), vaze din lemn, flori cu aspect tropical. Prin urmare, in ultima vreme folosesc site-ul motor de cautare pentru mobila si decoratiuni favi.ro. Spre exemplu, ma intereseaza piese din marmura. Dau search marmura pe favi si imi apar lucrurile din marmura de la magazinele partenere favi si sunt directionata spre site-urile respective. Produsele pe care le-am inserat in aceasta postare sunt in acest moment in wishlist-ul meu. Bani sa fie… Ceasul din marmura neagra cred ca mi-l doresc cel mai tare. Pe locul 2 este lustra cu aspect industrial. Ar arata foarte bine in living. Pe locul 3, masuta cu blat din marmura. Ar servi drept masuta de cafea pe balcon pentru ca in casa am deja cam multe decoratiuni din marmura si in caz ca nu stiati, marmura elibereaza radiatii si radon. Este safe insa daca aerisiti casa zilnic.

Pe favi puteti cauta orice va intereseaza pentru casa: mobila, decoratiuni, textile, lustre, dar si altele, precum pardoseli, baterii, caramizi din sticla, faianta, usi, garduri, cutii postale, etc. Pe mine personal ma intereseaza decoratiunile si lustrele.

Sper ca pana de Craciun sa am lustre in toata casa, haha. Si ceasul din marmura, neaparat!