Hello, Fall!

stefania-udroiu

– Knock, knock!

– Who’s there?

–  It’s Fall.

Pentru mine, toamna este anotimpul perfect. Nu este nici prea cald, nici prea frig, natura arata superb, in octombrie este ziua mea, am ocazia sa ma prostesc cu ocazia Halloween-ului, imi port dirndl-ul, fac placinta cu dovleac/mere, am chef de vizitat muzee, apar filme bune, reincep serialele preferate, joc boardgames cu prietenii, beau ceai cald, ies mai des in parc…

Anul acesta, toamna m-a prins in Anglia, unde mai am de stat inca 3 saptamani. Acasa in Romania presupun ca nu se simte toamna, fiind in continuare peste 30 grade, dar aici temperatura este cam de 17 grade, vremea melancolica, iar frunzele cad intruna, astfel ca eu ma bucur de toamna inca din primele zile ale lui septembrie.butterfly twists

Ziua de 1 septembrie am petrecut-o intr-o zona rurala de pe langa Manchester. Ne-a fost recomandat parcul Tatton, astfel ca acolo ne-am petrecut primul weekend liber in Marea Britanie. Noua ne plac foarte mult animalele, astfel ca atunci cand am auzit ca in respectivul parc traiesc libere caprioare, cerbi, ovine, bovine, iepuri, dar si alte animale, am zis ca neaparat trebuie sa mergem acolo.

stephanine

Pentru aceasta activitate am ales sa imi port dirndl-ul pentru prima data. L-am comandat de pe Bonprix si arata foarte simpatic. Este din bumbac si in si desigur ca il voi mai purta si in perioada festivalului Oktoberfest. L-am accesorizat cu o pereche de balerini Butterfly Twists, modelul Olivia.

vintage car

deer-tatton-parkIn interiorul parcului, caprioarele erau destul de speriate si nu te lasau sa te aproprii de ele, insa la iesirea din parc erau o groaza de cerbi exilati din turma (eu ma gandesc ca au incercat sa fie alpha si au esuat), iar acestia nu aveau nicio treaba. Nu aveau nicio turma de protejat, nu aveau femele sau pui, astfel ca erau chill.

Singura taxa pe care am platit-o a fost parcarea (7 lire).

Dirndl – aici
Bluza pentru dirndl – aici
Balerini – aici
IMAGINILE DIN CADRUL ACESTUI ARTICOL NU POT FI PRELUATE.