Primul meu ceas Festina

proceasuri

Am o pasiune pentru ceasuri inca din copilarie, in special pentru cele cu aspect barbatesc. Nu imi plac ceasurile cu cadran mic, nici cele decorate cu pietricele, ci imi plac ceasurile minimaliste, timeless si unisex.ceas-festina

In prezent, colectia mea de ceasuri de mana numara 7 ceasuri, 6 dintre ele fiind marca Daniel Wellington si unul fiind Festina (model Trend 20391/1). Cel Festina este de la magazinul online ProCeasuri si este in acest moment, preferatul meu dintre cele 7. Imi place la el faptul ca are bratara din otel inoxidabil, este argintiu (trec printr-o faza in care imi place mult argintiul si argintul), are cronometru, este confortabil de purtat si arata foarte frumos la mana. Ceasul Festina a trebuit ajustat la un ceasornicar (au trebuit scoase doua zale), eu avand incheietura foarte mica, insa in rest, a fost perfect.

Daca va cumparati ceas de pe ProCeasuri, avantajul este ca aveti 12 luni la dispozitie pentru a returna sau schimba produsul si garantie prelungita pana la 36 de luni (daca ceasul comandat are o valoare mai mare de 449 lei). Livrarea este gratuita.

IMAGINILE DIN CADRUL ACESTUI ARTICOL NU POT FI PRELUATE.