Ganduri de noiembrie

In ultimul an am inceput sa ma iubesc. Am inceput astfel sa investesc in mine, sa imbunatatesc ce doream a fi imbunatatit (inclusiv fizic), sa nu-mi mai pierd timpul, sa ma pun pe primul loc, sa evoluez zilnic, sa imi fac poftele, sa zic da la ceea ce imi ofera Universul, sa imi depasesc limitele si fricile, sa am un cerc de prieteni, sa calatoresc mai mult. Sa fiu mai ingaduitoare cu mine.

Sunt foarte mandra de mine ca m-am axat pe fapte anul acesta, spunand putine si facand multe. Am fost la nunta regala (Harry si Meghan, vedeti albumul #RoyalWedding de pe profilul meu de Instagram – apare si cuplul regal intr-unul dintre story-uri); am fost in Olanda; am mers cu Eurostar (Londra-Paris); m-am dat in majoritatea ride-urilor de la Disneyland Paris (eu care sunt foarte anxioasa); am fost la London Fashion Week (vedeti albumul LFW de pe profilul meu de Instagram) in calitate de blogger acreditat (visam de mult sa ajung la LFW); am zburat de 7 ori cu avionul  (eu care am mare panica de zbor) si mai urmeaza 2 curse pentru ca am rezervat deja vacanta de iarna; am locuit o luna in Anglia; am urmat un curs acreditat de fotografie + unul de Photoshop si mi-am obtinut diploma de fotograf; am inceput epilarea definitiva cu laser; m-am tinut de sala; am amenajat si decorat eu singura un apartament complet gol; am stat printre lei liberi (eram in masina, but still); conduc; m-am hotarat vehement in privinta unei operatii  (mi-o doresc de cand eram adolescenta, dar m-a oprit frica); m-am dat cu tiroliana; m-am dat in London Eye; am inceput sa alerg (toata viata mea mi-am spus ca nu pot alerga); de Halloween am iesit costumata in centrul Brasov-ului si am interactionat cu straini random de pe strada (eu care sunt destul de introvertita) etc.

A fost un an foarte exciting si continua sa fie, iar asta pentru ca m-am deschis si am acceptat oportunitatile pe care mi le-a oferit Universul. Pentru ca mi-am propus sa think less, live more.