fantastic beasts

Ofer o invitatie dubla la Fantastic Beasts 2

Din 16 noiembrie, viitorul se va schimba pentru totdeauna. 

Intre lumile vrajitoreasca si nevrajitoreasca a fost pace de peste un secol. Acum, Gellert Grindelwald vrea sa vada acea pace distrusa si sa stapaneasca omenirea. Primul Lord Intunecat se va ridica. Sigurul care il poate opri este pasnicul Newt Salamanda, care ii are alaturi de el in misiunea nebuneasca pe Dumbledore, Jacob, Tina, Queenie si ale sale animale fantastice. 

Raspunde la intrebarea de concurs si poti castiga o invitatie dubla la filmul ANIMALE FANTASTICE: CRIMELE LUI GRINDELWALD.

Invitatia este valabila la Cine Globe Auchan Titan (Bucuresti) in perioada 24 noiembrie – 8 decembrie. Castigatorul afisat pe site poate merge la film cu buletinul si cu mailul de confirmare pe care il va primi (printat sau pe telefon), care contine perioada de valabilitate a invitatiei.

fantastic beasts

In ”Animale Fantastice: Crimele lui Grindelwald”, cine interpreteaza celebrul personaj Dumbledore in tinerete? 

  1. Johnny Depp 
  2. Jude Law 
  3. Eddie Redmayne 

 

O producţie Warner Bros. Pictures, „Animale Fantastice: Crimele lui Grindelwald” este cea de-a doua parte din seria celor cinci aventuri din Lumea Vrajitoreasca, imaginata de J.K. Rowling. Regizat de David Yates, cu Eddie Redmayne, Katherine Waterston, Dan Fogler, Alison Sudol, Ezra Miller, Zoë Kravitz, Jude Law si Johnny Depp, filmul are premiera din 16 noiembrie in toata tara. O productie Warner Bros. Pictures distribuita de Vertical Entertainment.

Data limita inscriere concurs: 22 noiembrie 2018, ora 23:59

Castigatorul/castigatoarea va fi afisat/a pe data de 23 noiembrie.
© 2018 WARNER BROS. ENT. ALL RIGHTS

Later edit: Castigatoarea este Filip Teodora.