Hello, 2019!

Anul 2018 a fost un an de crestere pentru mine. A fost anul cand am inceput sa traiesc cu adevarat, sa nu ma mai leg de rutina, sa ma pun pe primul loc, sa imi confrunt foarte multe frici si sa imi depasesc limitele. A fost de asemenea anul in care m-am rasfatat cel mai tare. Pentru ca fuck it, you only live once. Viitorul nu exista, bucurati-va mai mult de prezent. Dar bucurati-va responsabil, evident!

In anul 2019 am intrat pregatita. Am dat afara bradul de Craciun si am strans toate decoratiunile inca de pe 28 decembrie (obisnuiam sa ma agat de Craciun pana in februarie), curatenia luna am facut-o pe 30 decembrie (fac treaba asta saptamanal though, nu e un eveniment), astfel ca pe 31 am avut doar sa ma aranjez pentru petrecerea de revelion si sa ma relaxez, pentru ca seara era organizata si nu trebuia sa ma ocup de nimic. M-am ocupat de revelion inca de pe 4 decembrie, cand am rezervat o masa de 2 persoane la Bistro la etaj, un local foarte frumos situat la etajul 6 al hotelului Cismigiu.

Am vazut multe postari in feed cum ca pe 1 ianuarie toata lumea e motivata, apoi de pe 2 ianuarie revine la vechile obiceiuri proaste. Eu mi-am facut planul pentru 2019 inca din decembrie si sunt optimista ca ma voi tine de el. De ce? In primul rand, pentru ca am inceput sa cred foarte tare in zicala nu lasa pe maine ce poti face azi si sa ma ocup de problemele pe care le doresc rezolvate in 2019 inca din 2018. Am de slabit in jur de 4 kilograme, astfel ca inca dinainte de Craciun am inceput sa cumpar in proportie de 90% alimente sanatoase si sa gatesc sanatos, obisnuindu-ma treptat cu un regim mai clean. In 2019 imi doresc sa ma simt linistita si sa nu mai am anxietate & ganduri care ma sperie, astfel ca pe 19 decembrie am mers la psiholog, urmatoarea sedinta urmand sa fie pe 9 ianuarie. Imi doresc ca in 2019 sa scap complet de epilat, astfel ca din septembrie 2018 fac epilare definitiva cu laser. Desigur, am multe planuri si in ceea ce priveste viata mea profesionala si am inceput sa lucrez in acest sens chiar de astazi, de la prima ora.

Alte planuri pentru 2019: sa fac kinetoterapie pentru scolioza, sa stau dreapta, sa merg la multe spectacole si concerte (am luat demult bilete la concertul Ed Sheeran), sa ma tonific, sa ma trezesc la 9:00, sa ma culc la 23:00, sa reduc shopping-ul, sa incep sa economisesc, sa calatoresc, sa alerg, sa nu fac curatenie mai des de o data pe saptamana, sa imi scriu nenorocita aia de licenta pe care o aman de 5 ani, sa ma inscriu la un master.

Mi-am facut o agenda in care am scris tot ce am facut in 2018 si ce doresc sa se intample in 2019 si cum. Cred cu tarie in Legea Atractiei, dar nu ma las in voia Universului, fara ca eu sa depun vreun efort. Sunt decisa sa fiu organizata si disciplinata incepand cu acest an.

Rochia purtata este Self-Portrait.
IMAGINILE DIN CADRUL ACESTUI ARTICOL NU POT FI PRELUATE.