Ce urmaresc pe Netflix

RuPaul’s Drag Race – sezonul 9 mi s-a parut cel mai reusit, dar imi place si sezonul actual, All Stars 4 (pentru ca reapare favorita mea, Trinity Tuck Taylor).

Crazy Ex-Girlfriend – Rachel este absolut ilara si este singurul serial in care gust momentele muzicale, fiind foarte reusite si amuzante. Primele doua sezoane mi-au placut.

How I Met Your Mother – este serialul pe care il pun cand vreau sa mananc si este singurul serial care ma face sa rad zgomotos.

The Big Bang Theory – ma regasesc foarte mult in Sheldon Cooper!

Family Guy – contine ironii foarte inteligente si ma binedispune de fiecare data. La fel ca South Park de altfel, un alt favorit.

Black Mirror – unele episoade sunt foarte disturbing.

In rest, ma uit cu precadere la documentare (vazute cel mai recent: Explained, What The Health, Rotten, Christian Amanpour: Sex And Love Around The World, American Meme, …) si la stand-up comedy (cele mai recente au fost Seth Rogen’s Hilarity For Charity si Ellen DeGeneres: Relatable). Ma uit si la filme, dar marea majoritate sunt porcarioare. De asemenea, am vazut mare parte din filmele de pe Netflix dinainte sa am cont, astfel ca nu prea am din ce sa aleg. Un film care mi s-a parut bun si la care am ras mult insa este I Am Not An Easy Man.