Weekend la Sinaia

Mi-am propus ca si anul acesta sa iesim des din rutina, iar prima excursie din 2019 a fost la Sinaia. Cazarea aleasa a fost Hotel International (4*), unde am rezervat doar o noapte (pentru care am platit 115 euro prin site-ul booking.com). In pretul cazarii au fost incluse si acces gratuit la spa si piscina (au si piscina cu apa sarata si este mare), mic dejun pentru 2 persoane (bufet suedez foarte bogat), wifi si parcarea. Sunt obisnuita sa imi fac o gramada de nervi atunci cand stau la hotel, insa hotelul acesta a fost fara cusur. Camera (dubla standard) m-a surprins in mod placut, baia a fost moderna (dus walk-in), cosmetice din belsug in baie, halate de baie si papuci de unica folosinta in camera, am avut balcon cu vedere la munte,  wifi bun, zona de spa & piscina arata foarte bine, parcare cu locuri mai mult decat suficiente, lobby elegant, personal foarte amabil, curatenie la nivel inalt, mic dejun foarte bine organizat, locatie foarte buna, room service, bar. Hotelul are si zona de divertisment, cu piste de bowling si mese de biliard. A fost prima data cand am fost la acest hotel si cu siguranta voi reveni la el. Desigur, tot pentru o noapte, pentru ca este foarte scump.

Hotelul are si doua restaurante, Tirol (austriac/elvetian) si Cucina Sofia (italienesc). La Tirol am mancat de 3 ori, atat de mult ne-a placut mancarea de acolo. Pe langa feluri de mancare precum snitel vienez, gasiti in meniu si preparate inedite, cum ar fi pulpa de urs sau de caprioara. Portiile sunt mari.Locatia hotelului este una foarte buna, astfel ca nu am mers deloc cu masina prin Sinaia, ci am mers exclusiv pe jos. Vremea a fost tocmai buna, fulguind feeric.

Bineinteles ca am mers si la castelul Peles pentru a ‘nspea oara…

A fost o excursie scurta, dar foarte placuta. La intoarcere spre Bucuresti am oprit la Jumbo din Ploiesti, de unde am cumparat jucarii, recuzita foto si lampioane.

IMAGINILE DIN CADRUL ACESTUI ARTICOL NU POT FI PRELUATE.