Shopping la Milano

Nu m-am dus la Milano cu intentia de a face shopping, insa am dat peste cateva deal-uri de care a trebuit sa profit, astfel ca m-am intors acasa cu patru genti noi – una Michael Kors, una Rebecca Minkoff si doua Furla.

V-am mai precizat faptul ca evit pe cat posibil sa cumpar lucruri la pret intreg, astfel ca eu la Milano si in imprejurimile sale am mers prin outleturi. Nu prin orice outleturi insa, ci prin cele cu lucruri de designer. In Milano am gasit doua buticuri interesante, ambele situate in centru. Este vorba despre magazinul DMAG Outlet de pe Via Alessandro Manzoni nr 44 (inchide la ora 19:30) si de The Highline Outlet, situat pe Corso Vittorio Emanuele II la nr 30 (inchide la ora 19:00). Cel DMAG arata precum un magazin cu produse de lux, The Highline in schimb arata foarte rau si iti da un feeling de cheap, dar poti gasi in el multe comori. La The Highline poti gasi piese de la branduri precum Blumarine, Blugirl, Elisabetta Franchi, Love Moschino, Guess etc. La DMAG este o selectie mai mare de branduri de lux (Gucci, Versace, Fendi, Saint Laurent, Dolce & Gabbana, Rebecca Minkoff, Missoni etc), dar nu are cele mai mici preturi. De la cel din urma mi-am cumparat o geanta Rebecca Minkoff.

Celelalte genti le-am cumparat de la McArthurGlen (cunoscut si sub numele de Seravalle Designer Outlet, inchide la ora 20:00), pentru care am luat trenul (aproximativ o ora) + autobuzul (aprox 15 minute). Este fix precum cel de la Parndorf, Austria, fiind acelasi grup. Acolo gasiti outlet Michael Kors, Furla, Fendi, Gucci, Dolce & Gabbana, Versace, Moschino, Adidas, Stuart Weitzman, Lacoste, Calvin Klein, Tommy Hilfiger, Pandora, Swarovski, Jimmy Choo, Burberry, Prada, Coach etc.

Ca sa va faceti o idee de preturi, de la Furla am cumparat o geanta medie din piele redusa de la aprox 350 euro la 119 euro si un ghiozdanel din piele redus de la 300 de euro la 99 euro. De la Michael Kors mi-am cumparat cu 130 euro o geanta din piele redusa de la 430 euro.  Oscilam intre o geanta model Selma medium din piele aurie (119 euro, redusa de la 300 si ceva) si un ghiozdanel din piele gri (99 euro, redus de la 300), dar m-am razgandit in ultimul moment si am luat un cu totul alt model de geanta, din piele roz intens.

Moschino avea preturi mici, dar nu mai tin minte sa va zic exemple.

IMAGINILE DIN CADRUL ACESTUI ARTICOL NU POT FI PRELUATE.