Milan Fashion Week – Atmosfera

Am participat la Milano Fashion Week la invitatia brand-ului Tod’s, insa cum stiam programul si celorlaltor show-uri din cadrul MFW, m-am prezentat si la adresa evenimentelor Gucci si Fendi, pentru a face fotografii invitatilor.

Astfel, am vazut indeaproape personalitati pe care pana atunci le vazusem doar pe internet sau la televizor, precum Olivia Culpo, Anna Dello Russo, Tamara Kalinic, Eva Chen, gemenele Ami & Aya Suzuki, Nina Suess, Petite Meller, Leonie Hanne, Xenia Adonts, Jasmine Sanders, Adam Katz Sinding si multe, multe altele. Toata crema lumii modei era acolo!

tamara-kalinic-glam-and-glitter

Tinute care mai de care mai extravagante, colorate, brand-uri flashy, agitatie. Sute de fotografi printre care trebuia sa imi fac loc, o gramada de oameni care faceau ture prin zona in speranta sa fie fotografiati (am vazut si fete de pe la noi, hehe). Aveam la dispozitie 2-3 secunde sa pozez pe cineva, toata lumea interesanta fiind foarte grabita. Cea mai ok cu fotografii mi s-a parut Tamara Kalinic. Sunt o mare fana a ei, imi doream mult sa o intalnesc, astfel ca atunci cand am vazut ca a iesit de la show-ul Fendi, am simtit fluturi in stomac lol. Am strigat ”Tamara”! S-a oprit si s-a uitat la mine. Am intrebat-o daca pot sa ii fac cateva poze. A fost foarte draguta si nu doar cu mine, ci cu toti cei care voiau sa o fotografieze.

fendi-show

fendi-ami-aya

olivia culpo

anna dello russo

IMAGINILE DIN CADRUL ACESTUI ARTICOL NU POT FI PRELUATE.