Ochelarii mei de soare

ochelari de soare

Am reusit sa trec de varsta de 28 de ani si sa nu am riduri la ochi, iar asta nu se datoreaza doar unei rutine zilnice de ingrijire a tenului, ci si protejarii ochilor cu ajutorul ochelarilor de soare. Ochelarii de soare nu numai ca iti protejeaza ochii de razele UV si previn deteriorarea vederii, ci iti si mentin tanara privirea. Laba gastei? Nu, mersi. Poate peste cateva zeci de ani.

Este important ca atunci cand iti alegi o pereche de ochelari de soare, sa nu te zgarcesti. Esti tentat/a sa iti cumperi ochelari cu 30 lei? Mai gandeste-te. Am zis-o de o mie de ori: calitate peste cantitate! Intotdeauna, la orice!

Opteaza pentru ochelari care nu sunt doar un accesoriu fashion, ci care iti protejeaza cu adevarat ochii de radiatii. Si, preferabil, sa fie polarizati.

Eu in acest moment am 4 perechi de ochelari. Una este pentru piscina/plaja si este marca Italia Independent. Au lentila tip oglinda, sunt stil cat eye si sunt realizati din fibra de carbon. Sunt mega usori si nu lasa semne pe nas. Bineinteles, eu le-am atribuit rolul ”pentru plaja/piscina”, iar asta pentru ca nu imi place prea tare cum arat cu ei (i-am cumparat online si nu stiam cum imi vin) si nu ma deranjeaza daca ii stric la plaja, hehe. Am zgariat o pereche de ochelari Love Moschino cu nisip si mi-a fost invatatura de minte sa nu ma mai duc cu ”ochelarii buni” la plaja.

”Ochelarii mei buni” sunt trei la numar, stiluri diferite. Am o pereche stil cat eye,  oversized, marca Max Mara. Apoi o pereche cu lentile patrate, oversized, marca Dolce & Gabbana. Last but not least, am o pereche stil clubmaster, marca Balenciaga. Toate trei perechile au rama & lentilele de culoare neagra, iar detaliile/feroneria este aurie.

P.S: Tot pentru a-mi proteja ochii si zona lor, eu port la calculator/televizor/etc ochelari cu lentile Hoya Blue Control contra luminii albastre.

IMAGINILE DIN CADRUL ACESTUI ARTICOL NU POT FI PRELUATE.