Estee Lauder Double Wear Stay-in-Place

Nu am probleme cu tenul (foarteeeee rar), astfel ca atunci cand imi aleg un fond de ten nu ma intereseaza puterea lui de acoperire cat ma intereseaza sa nu se dezintegreze de pe fata mea dupa cateva ore. Aveam mari asteptari de la fondul de ten Fenty pentru ca auzisem ca este ideal pentru tenul gras sau mixt, dar pe tenul meu s-a comportat foarte prost, indeosebi vara. Si cand ma gandesc ce fericita am fost cand l-am cumparat din Paris… Arata bine in prima ora, dar imediat dupa, OMG ce e asta??! Asa ca sunt destul de sceptica cand vine vorba de fonduri de ten care promit marea cu sarea sau care sunt mega laudate in presa sau in mediul online.

Bineinteles ca am auzit de fondul de ten Double Wear de la Estee Lauder de ani buni, dar sincer nu mi-a venit sa experimentez cu un fond de ten care costa in jur de 230 lei. Mai ales ca de foarte multe ori dau chix cand imi aleg nuanta… Dar iata ca ingerii s-au pogorat din ceruri si au facut ca astazi sa il primesc cadou de la echipa Estee Lauder Romania, yaaasss!

Mi l-a adus curierul fix cand incepeam sa ma pregatesc sa merg la kinetoterapie, astfel ca am avut ocazia sa vad cum se comporta in zilele in care depun efort, este cald afara + stau o ora cu fata pe o masa de masaj. La kinetoterapie am stat 4 ore, dupa care am mai stat vreo 2 ore pe afara pana sa merg acasa. Cand am ajuns sa ma demachiez, tenul arata foarte ok (mentionez ca atunci cand m-am machiat am folosit primer, pudra, dar si spray de fixare). Nu straluceam in zona T, ceea ce a fost un mare soc pentru mine. Azi l-am purtat doar 6-7 ore, astfel ca nu stiu inca cum se comporta in zilele cand pleci dimineata devreme si te intorci seara acasa, dar dintre toate fondurile de ten pe care le-am folosit pana acum, acesta mi se pare cel mai ok pentru tenul meu mixt.

IMAGINILE DIN CADRUL ACESTUI ARTICOL NU POT FI PRELUATE.