Lancaster Sun Beauty a lansat doua produse noi

Lancaster Sun Beauty

Lancaster Sun Beauty a lansat de curand doua produse noi: Satin Dry Oil SPF 30 (fast tan optimizer) si Velvet Milk SPF 30 (sublime tan).

Dintre cele doua, uleiul este preferatul meu, nu doar pentru ca ma ajuta sa obtin mai rapid un bronz frumos, dar si pentru ca are un usor pigment care face ca pielea sa arate foarte bine la piscina (aviz celor care vor sa citeasca o carte dupa ce s-au dat cu acest produs: veti pata paginile cartii). Uleiul are efect dry touch, astfel ca in cateva momente de cand sprayati pielea cu acest ulei, dispare senzatia de piele uleioasa.

Ambele produse au SPF 30 si protejeaza de razele UVB + UVA, lumina vizibila, dar si de razele infrarosii (protectia infrarosu este exclusiva si brevetata). Produsele sunt rezistente la apa si fabricate in Monaco.

Atentie! Aplicati creme cu protectie de cand sunteti in casa/in camera de hotel si va pregatiti sa mergeti la piscina/plaja. Preferabil dinainte sa va puneti costumul de baie ca sa va fie mai usor. Cand ajungeti la locatie, doar reaplicati, nu va dati acolo cu crema pentru prima oara! Cremele trebuiesc aplicate cu generozitate pe toata suprafata corpului (nu uitati de talpi, urechi, fata, subrat).

Niciodata sa nu stati la soare fara sa va protejati pielea (si ochii!) si evitati expunerea la plaja/piscina in intervalul orar 12:00-16:00, cand sunt cele mai rele raze. Folositi acea fereastra pentru a lua pranzul la umbra sau a sta la o terasa acoperita. Pielea tine minte toate arsurile suferite. Preveniti in loc sa tratati!

IMAGINILE DIN CADRUL ACESTUI ARTICOL NU POT FI PRELUATE.