Adepta fotografiilor fizice

scrapbook

Din anumite puncte de vedere, sunt oldschool. Imi place sa am poze in format fizic, nu digital si sa le tin in scrapbooks/albume foto sau la vedere prin casa. Pozele in format digital mereu le ratacesc sau le pasez pe un hard disk extern pe care e o mare varza.

Beneficiul cand iti pui fotografiile intr-un scrapbook este ca iti poti nota descrieri alaturi (informatii legate de data cand a fost facuta poza, cu cine erai, la ce eveniment, cum te-ai simtit), poti lipi mici suveniruri precum bilete la concerte la care te-ai distrat, poti lipi imagini cu autograf (eu am autograful lui The Night King din Game Of Thrones de exemplu) etc.

Si mai este si acel feeling… Nu stiu despre tine, dar mie imi placea extrem de tare cand eram la bunici si rasfoiam albume foto cu poze din tineretea lor. Imi placea sa rasfoiesc paginile, sa ating fotografiile, sa le simt mirosul vechi. Eu nu prea sunt cu tinutul amintirilor pe dispozitive… Pentru ca tehnologia tot avanseaza si uite, spre exemplu, amintirile de cand eram mica pe casete video. Sunt pierdute pentru ca nu mai exista VCR-uri.

Scrapbook-ul meu l-am comandat de pe Bonami si este marca Mr Wonderful. Washi tape-ul este tot de acolo, iar clips-urile sunt de la Ikea. Clips-urile le folosesc pentru a atarna fotografii de un cadru metalic pe care il tin in bucatarie.

IMAGINILE DIN CADRUL ACESTUI ARTICOL NU POT FI PRELUATE.