Noua mea geanta Furla

geanta Furla Metropolis

Furla este oficial brand-ul de la care am cele mai multe genti, pe locul doi aflandu-se Michael Kors. Nu pot zice ca acestea sunt brandurile mele preferate in materie de genti, ci pur si simplu de la ele se nimereste sa imi cumpar, produsele lor fiind la preturi bune atunci cand sunt reduceri. Sunt adepta gentilor premium, insa cum momentan nu imi permit genti de la case precum Louis Vuitton, Chanel, Dior sau Gucci, imi cumpar de la case mai mainstream. Sigur, poti spune ca in loc sa imi iau cinci genti Furla, as putea sa imi iau o singura geanta de la brand-urile enumerate mai sus, dar sincer, cum pana acum stateam cam prost la capitolul genti, am preferat sa am mai mult decat o geanta. Sunt adepta minimalismului si optez aproape intotdeauna pentru piese cu viata lunga si clasice, dar cand vine vorba de genti, imi place sa vad ca am de unde alege si sa fie o oarecare diversitate. In viitor insa, este foarte probabil sa aleg o singura geanta in detrimentul mai multora, dat fiind ca acum garderoba mea numara noua genti premium si nu mai sunt in situatia sa ma crizez ca nu am ce geanta sa port la tinuta x.

Geanta din imagine este o geanta Furla model Metropolis Mini Top Handle Camelia si am cumparat-o la un pret foarte bun de pe Fashion Days, acestia din urma avand lichidari de stoc or something like that. Este lila, este foarte mica si este o geanta absolut adorabila. Se poate purta pe umar, crossbody, sau poate fi tinuta de toarta (lantul bagandu-se inauntru). Este ideala pentru plimbari, pentru festivaluri, dar si pentru evenimente elegante.

Urmatoarea geanta cu siguranta va fi cumparata de abia anul urmator, anul acesta cumparand cinci genti premium (pe patru dintre ele le-am cumparat cand am fost la Milano in primavara). Trebuie sa mentionez insa ca nu pot zice ca le-am cumparat dintr-un moft, ci chiar nu aveam genti.

IMAGINILE DIN CADRUL ACESTUI ARTICOL NU POT FI PRELUATE.