Daniel Wellington Iconic Link

daniel wellington watches

Daniel Wellington este unul dintre brand-urile cu care am colaborat inca din primul an de stephanine, astfel ca intotdeauna va fi un brand pe care il voi sustine, pentru ca si el mi-a acordat votul sau  de incredere. Si cum sa nu il sustin cand chiar imi plac foarte mult ceasurile sale si le port aproape zilnic inca din 2013 sau 2014? Am un singur ceas brand diferit, in rest, toate celelalte sunt Daniel Wellington. Si Andu tot Daniel Wellington poarta (ceasul lui i l-am facut cadou de Craciunul din 2014 si a fost un cadou foarte apreciat).

Daniel Wellington a cucerit prin ceasurile sale minimaliste ce au curea interschimbabila si care iti permit sa te joci cu diferite stiluri de curele sau bratari pentru a nu te plictisi de ceasul tau. Acum, Daniel Wellington lanseaza un nou model de ceas, la care s-a lucrat vreme de 3 ani. Este vorba de Iconic Link, un model de ceas a carei bratara nu este interschimbabila, dar care arata fabulos. Cadranul sau este disponibil in 3 dimensiuni, 32/34/36 mm (ceasul meu are cadranul de 36 mm), in doua variante de culori, alb sau negru, iar bratara este disponibila pe rose gold sau silver. Daca optati pentru varianta rose gold, este interesant sa stiti ca acea culoare este efectul imbinarii unui strop de cupru cu un baton de aur de 23 de carate.

Printre ambasadorii noului model de ceas Daniel Wellington se numara Hailey Bieber, Paulo Dybala, Lee Sung Kyung, Odell Beckham Jr. si Lay Zhang.

Iar pentru ca cei de la Daniel Wellington sunt niste draguti, am pentru voi un cod de discount de 15% valabil pana pe 15 noiembrie 2019. Codul este stephanine si va ofera 15% reducere la achizitia oricarui ceas de pe site-ul oficial www.danielwellington.com.

IMAGINILE DIN CADRUL ACESTUI ARTICOL NU POT FI PRELUATE.