I get better with age

stefania ciuca

Poate ca sun narcisista cand afirm asta, dar chiar asa este! Acum la 29 de ani arat mai bine ca niciodata si sunt convinsa ca pe masura ce inaintez in varsta, voi arata din ce in ce mai bine. De ce? Pentru ca mi se rafineaza stilul de la o zi la alta. Pentru ca ma cunosc mai bine. Pentru ca ma ingrijesc mai mult. Pentru ca ma simt din ce in ce mai bine in pielea mea. Cand am facut aceste fotografii, adica ieri, cantaream my top weight, adica 63 de kilograme (am o inaltime de 1,74 though). Cu toate acestea, cred ca niciodata nu am iesit asa bine in poze si asta pentru ca niciodata nu m-am simtit increzatoare ca acum. Da, m-am ingrasat. Ei si? O sa slabesc la loc ca doar joc ”ma ingras-slabesc” de mai bine de 10 ani. Hipotiroidie, ce sa-i faci!

Cu ocazia ingrasarii mele am inceput sa port des rochii si fuste (initial pentru ca nu ma mai incapeau blugii, apoi pentru ca am realizat ca hey, ce bine imi sta in haine feminine!), mi s-a casunat pe bentite (sunt aceasta Blair Waldorf) si port dresuri negre den 200 cu cizme inalte negre (am si cu toc si fara).

Cat despre nas, cu toate ca nasul meu se va dezumfla complet de abia peste vreo 24 de luni, eu ma simt frumoasa chiar si asa cu el umflat.

stefania ciuca

Am purtat:

Rochie H&M Conscious Exclusive, geanta Coach, curea Louis Vuitton, ceas Daniel Wellington Iconic Link, inel Ixxxi, bentita Zara, dresuri H&M, cizme Massimo Dutti, body H&M.

IMAGINILE DIN CADRUL ACESTUI ARTICOL NU POT FI PRELUATE.