Cumparaturi Louis Vuitton

Louis Vuitton Romania

Anul acesta ziua de 31 octombrie a fost foarte fericita pentru mine. Nu numai ca am avut parte de un Halloween superb (si eu si Andu am fost costumati din cap pana-n picioare, amandoi am scobit dovleci, am jucat boardgames, am cunoscut oameni noi, ne-am bucurat de o atmosfera minunata la Snakes & Wizards), dar am si facut cumparaturi la magazinul Louis Vuitton din cadrul hotelului Marriott. Anul trecut mi-am cumparat din Paris primul meu produs Louis Vuitton, o curea monogram canvas, iar anul acesta am mai adaugat doua produse la colectie. Este vorba de o geanta, Pochette Accessoires monogram canvas si o bretea extra pentru aceasta. Happy day!

Geanta model Pochette Accessoires are un pret wow fata de restul gentilor Louis Vuitton, astfel ca in toata lumea acest model de geanta se gaseste cu mare dificultate, fiind imediat sold out. Prin urmare, atunci cand am sunat la magazinul Louis Vuitton mai mult din curiozitate sa vad daca se gaseste la noi si am primit raspunsul ”da, se primeste ziua urmatoare stoc nou, printre care se va regasi si o Pochette Accessoires”, am rezervat-o si m-am prezentat in magazin sa o cumpar. In general shopping-ul inseamna pierdere de bani, dar in cazul pieselor clasice de la branduri de lux precum Chanel, Louis Vuitton, Hermes, nu numai ca isi pastreaza valoarea, dar chiar le poti vinde cu mai mult decat le-ai cumparat. Asa ca atunci cand ma voi plictisi de ea (cu toate ca nu cred ca este posibil), voi putea sa o vand cu cel putin pretul de achizitie (mai ales ca eu imi intretin foarte bine lucrurile).

louis vuitton pochette accesoires romania

Pentru ca am cumparat si o bretea extra, geanta mea Louis Vuitton Pochette Accessoires este foarte versatila, putand fi purtata atat ziua, cat si seara, tinuta de breteaua mica (breteaua ei originala), purtata pe umar, purtata crossbody sau chiar tinuta precum un clutch. Inauntru este suficient de incapatoare pentru a tine esentialele (telefon, chei, portofel mic). Materialul este waterproof si fireproof. Pochette Accessoires costa in acest moment 400 euro (in anul 2020, pretul a crescut la 480 euro, pe cand in ianuarie 2021, a fost majorat la 600 euro).

IMAGINILE DIN CADRUL ACESTUI ARTICOL NU POT FI PRELUATE.