Louis Vuitton Mini Pochette Accessoires Monogram Canvas

Louis Vuitton Mini Pochette Accesoires Monogram Canvas

Odata ce ti-ai cumparat prima piesa Louis Vuitton, este greu sa nu iti doresti si alte piese de la acest brand. Iar cand auzi ca anumite piese ce au un pret affordable sunt in pericol sa fie discontinued, tentatia e cu atat mai mare. Prima mea geanta Louis Vuitton a fost Pochette Accessoires (pe care o indragesc foarte tare si care este o piesa foarte versatila), careia i s-a alaturat de curand Mini Pochette Accessoires (pe ambele le-am cumparat cu print Monogram).

Eu sunt adepta gentilor mici si foarte mici, astfel ca dimensiunea gentutei Mini Pochette Accessoires nu este o problema pentru mine. Desigur, este mai mica decat Pochette Accessoires (care imi gazduieste cu brio toate esentialele), dar este foarte ok pentru plimbari in parc, cine romantice, mers la salon etc. Mai poate fi folosita pe post de portfard sau catch-all bag. Important de stiut ca telefoanele mari nu intra in Mini Pochette (un Iphone 6s intra perfect de exemplu, dar un Iphone 11 Pro nu).

Mini Pochette Accessoires si Pochette Accessoires sunt piese Louis Vuitton ce se gasesc foarte greu, iar pe ambele le-am cumparat dupa ce am sunat in magazin (Louis Vuitton din cadrul hotelului Marriott din Bucuresti) si am intrebat daca le gasesc in stoc. Desi nu ma asteptam (in restul lumii sunt waitlists de luni de zile pentru a cumpara aceste piese), am reusit sa le cumpar imediat ce am sunat (mi-au fost rezervate prin telefon si m-am dus sa le iau ulterior din magazin).

Tip: Pentru a make the most of your Mini Pochette Accessoires, ii poti atasa diferite barete. Eu spre exemplu, ii atasez bareta de la Pochette Accessoires pentru a o putea purta pe umar. Cand vreau sa o port crossbody, ii atasez alta bareta cumparata de la LV.

Louis Vuitton a avut de curand majorari de pret, dar, din fericire, a majorat cu foarte putin pretul modelului Mini Pochette Accessoires.

Next on my wishlist… Pochette Accessoires si/sau Mini Pochette Accessoires in Damier Azur! 😀

IMAGINILE DIN CADRUL ACESTUI ARTICOL NU POT FI PRELUATE.