Chanel Beauty

Chanel beauty

De curand mi-am facut ordine in toate produsele mele de machiaj si am aruncat cam tot. Aveam patru sertare pline cu produse vechi de minim trei ani si de care nu ma atingeam pentru ca mi-era cam cah sa le folosesc, astfel ca mi-am zis ca este timpul sa let them go pentru ca le tin degeaba si irosesc spatiul de depozitare.

Eu de anul trecut mi-am facut un portfard cu produse esentiale, unde tin exclusiv produse pentru machiajul meu de zi cu zi, insa nu ma indurasem sa arunc/donez ce aveam in afara portfardului. Ei bine, acum am doar produsele din portfard si pfew, ce placut e sa nu mai tin clutter.

Iar daca data trecuta cand am vorbit despre makeup eram foarte incantata de produsele Dior, acum sunt foarte incantata de produsele Chanel (pana si oja este foarte calitativa, rezista bine). La Dior nu-mi place ca mi se sparg recipientele produselor dupa doar cateva utilizari, astfel ca incet-incet, inlocuiesc Dior-ul cu Chanel. Produsele din featured image reprezinta ce am in acest moment de la Chanel Beauty. Pe principiul putin si bun.

IMAGINILE DIN CADRUL ACESTUI ARTICOL NU POT FI PRELUATE.