Dolce & Gabbana Haul

dolce-gabbana-tortoise-sunglasses

Am inceput sa ma simt atrasa de brand-ul Dolce & Gabbana datorita bloggeritei de fashion Tamara Kalinic, aceasta purtand la un moment dat foarte des tinute semnate Dolce. Cand ii vedeam look-urile postate pe Instagram, nici nu trebuia sa ma uit ce brand a tag-uit, recunosteam singura brand-ul, acesta remarcandu-se prin imprimeurile foarte bogate si colorate, florale sau fructate.

Prima mea piesa Dolce & Gabbana a fost o pereche de ochelari de soare pe care i-am cumparat acum doi ani si pierdut un an mai tarziu in mare. Multa vreme m-am dus la plaja cu ochelari prosti, de care sa nu-mi para prost daca ii zgarii cu nisip sau ii pierd, dar uite ca nu stiu ce a fost in mintea mea si intr-o zi am  intrat cu ochelarii Dolce & Gabbana in mare. Dar nimic nu e intamplator pe lumea asta, pentru ca daca nu realizam ca mi-am pierdut ochelarii, nu as fi privit cerul si nu as fi observat ca intr-un minut urmeaza sa inceapa o furtuna monstru si cu siguranta n-as fi iesit din apa la timp.

Urmatoarea mea piesa Dolce & Gabbana a fost o esarfa de matase de tip bandeau, decorata cu trandafiri roz. Iubesc trandafirii si rozul pal, astfel ca am vrut neaparat sa detin aceasta esarfa. Apoi, am adaugat in colectia mea de accesorii o noua pereche de ochelari, pe care poate nu o sa o iau cu mine la plaja in viitor. Aveam numai ochelari cu rama si lentila neagra in colectie, asa ca am optat pentru o pereche de ochelari de soare cu rama maro (tortoise). Atat ochelarii, cat si esarfa, au fost cumparate de pe site-ul oficial Dolce & Gabbana. Ochelarii au fost la reducere.

dolce-gabbana-rose-silk-bandeau

IMAGINILE DIN CADRUL ACESTUI ARTICOL NU POT FI PRELUATE.