Cununie civilă la Capela Știrbey

fotograf-nunta-bucuresti

Vara trecută am fost pentru prima dată fotograf la o cununie civilă. Cununia civilă cu pricina s-a desfășurat pe domeniul Stirbey, un loc absolut minunat pentru cununii civile și nunți. Este o locație ideală pentru fotografii romantice, având în jur elemente precum Capela Știrbey, Palatul Știrbey, un pod foarte drăguț, lac, copaci, pajiști verzi. Este de asemenea un loc foarte curat și intim. 

Iată câteva fotografii de la fericitul eveniment:

fotograf-cununie-civila

fotograf-nunta-bucuresti

fotograf-nunta-bucuresti

fotograf-nunta-bucuresti

cununie-civila

Am avut poate la fel de mari emoții ca și mirii, haha. Aceștia au știut de la bun început că este prima mea cununie civilă, însă au avut încredere în mine.

Țin de asemenea să precizez că relația dintre fotograf și miri este foarte importantă. O bună chimie între miri și fotograf se reflectă în produsul final. Subiecții sunt relaxati, veseli, confortabili, astfel că pot fi imortalizați în momente naturale și autentice.

Sper ca tot mai multă lume să opteze pentru cununii civile în aer liber în locul clasicelor cununii la starea civilă, întrucât este o experiență mult mai specială. Eu când m-am căsătorit civil, din păcate a trebuit să o fac la starea civilă, întrucat primăria nu mi-a aprobat cununia civilă în aer liber deși era lege că se poate face așa ceva, iar locația dorită de mine se afla la nici 500 metri distanță. Looking back, ar fi trebuit să insist, întrucât aveam dreptul la o astfel de cununie. Oh well…