PHOTOGRAPHY

london fashion week

Mi-am descoperit pasiunea pentru fotografie in anul 2013, cand m-am apucat de blogging. Din dorinta de a posta pe blog poze cat mai frumoase, am investit in aparatura profesionala (aparatele mele principale in acest moment sunt Nikon D610 si Nikon D500, am obiectiv de 35 mm, 50 mm si 85 mm, filtru circular de polarizare, blenda, flash extern, drona), cursuri de fotografie, lumini si recuzita.

In anul 2018 mi-am obtinut diploma acreditata de fotograf. Apoi, mi-am facut PFA pentru activitati fotografice (codul meu CAEN secundar este pentru activitati ale agentiilor de publicitate).fendi-ami-aya

Cel mai bine ma pricep la fotografia de fashion, iar stilul meu de a fotografia este de tip instantaneu: natural, autentic, spontan. Ma adresez in principal creatorilor de continut care isi doresc fotografii calitative pentru blog/magazin online/Facebook/Instagram, dar si brand-urilor sau business-urilor. Imi place de asemenea fotografia de eveniment (evenimente pentru presa, lansari de produs, petreceri corporate, targuri, festivaluri etc), pentru ca imi permite sa imortalizez persoanele din cele mai bune unghiuri ale lor, in momente frumoase, fara ca ele sa stie. Atunci cand nu stii ca esti pozat, iesi cel mai bine in fotografii.

Imi ofer serviciile de fotograf si persoanelor dornice de poze frumoase cu scopul gasirii perechii sau pentru cei care isi doresc fotografii profesionale pentru introdus in CV sau pentru folosit pe platforme de tip LinkedIn ori pentru Mail/Skype/Zoom/etc. Nu in ultimul rand, ma adresez persoanelor ce isi doresc sedinte foto private in aer liber (save the date, anuntare sarcina, baby gender reveal, recreare moment cerere in casatorie, portret de familie, trash the dress, garden parties etcetera) sau in locatii alese si rezervate de acestea (pregatirile de dinaintea nuntii – getting ready, petreceri pentru copii, sedinta foto de Craciun etcetera).

Am participat la doua fashion week-uri internationale (London Fashion Week in 2018 si Milano Fashion Week in 2019), iar printre personalitatile fotografiate de mine se numara nume precum Olivia Culpo, Anna Dello Russo si Tamara Kalinic.

Tarifele pentru activitati fotografice incep de la 100 euro (nu se adauga TVA) pe ora, cu editare primara inclusa. Pentru evenimente ce tin mai mult de 3 ore, respectiv zi de lucru mai lunga de 3 ore, tariful poate fi negociat. Plata se face prin transfer bancar pe baza facturii.

Nu fotografiez nunti, botezuri sau majorate.

Puteti programa sedinta dvs. foto, respectiv sa solicitati oferta de pret la adresa de E-mail photography@stephanine.com

Numar de telefon pentru programari: 0783 185 881 

Disponibilitate: Bucuresti

DSC_9405-4

DSC_9506-2

Photo-Background-Negru
IMAGINILE DIN CADRUL ACESTUI ARTICOL NU POT FI PRELUATE.