PHOTOGRAPHY

Mi-am descoperit pasiunea pentru fotografie in anul 2013, cand m-am apucat de blogging. Din dorinta de a posta pe blog poze cat mai frumoase, am investit in aparatura profesionala, cursuri de fotografie si recuzita.

In anul 2018 mi-am obtinut diploma acreditata de fotograf, apoi mi-am facut PFA pentru activitati fotografice (codul meu CAEN secundar este pentru activitati ale agentiilor de publicitate).

Cel mai bine ma pricep la fotografia de fashion, iar stilul meu de a fotografia este de tip instantaneu: natural, autentic, spontan. Ma adresez in principal creatorilor de continut care isi doresc fotografii calitative pentru blog/magazin online/Facebook/Instagram, dar si brandurilor sau businessurilor. Imi place de asemenea fotografia de eveniment/fotografia de nunta (evenimente pentru presa, lansari de produs, petreceri corporate, targuri, festivaluri, nunti etc), pentru ca imi permite sa imortalizez persoanele din cele mai bune unghiuri ale lor, in momente frumoase, fara ca ele sa stie.

Imi ofer serviciile de fotograf si persoanelor dornice de poze frumoase cu scopul gasirii perechii sau celor care isi doresc fotografii profesionale pentru introdus in CV sau pentru folosit pe platforme de tip LinkedIn ori pentru Mail/Skype/Zoom/etc. Nu in ultimul rand, ma adresez persoanelor care isi doresc sedinte foto private in aer liber (save the date, anuntare sarcina, baby gender reveal, moment cerere in casatorie, portret de familie, trash the dress, garden parties etcetera) sau in locatii alese si rezervate de acestea (pregatirile de dinaintea nuntii – getting ready, petreceri pentru copii, sedinta foto de Craciun etcetera).

Am participat la doua fashion week-uri internationale: London Fashion Week in 2018 si Milano Fashion Week in 2019.

Tarifele pentru activitati fotografice incep de la 100 euro (nu se adauga TVA) pe ora, cu editare primara inclusa. Pentru evenimente ce tin mai mult de 3 ore, respectiv zi de lucru mai lunga de 3 ore, tariful poate fi negociat. Plata se face prin transfer bancar pe baza facturii.

Puteti programa sedinta dvs. foto, respectiv sa solicitati oferta de pret la adresa de E-mail photography@stephanine.com

Numar de telefon pentru programari/WhatsApp: 0783 185 881 

Disponibilitate: Bucuresti

* PORTOFOLIU *

london fashion week

DSC_9405-4

Photo-Background-Negru

IMAGINILE DIN CADRUL ACESTUI ARTICOL NU POT FI PRELUATE.
Cauti fotograf nunta, fotograf nunta Bucuresti, fotograf cununie civila Bucuresti, fotograf eveniment Bucuresti, fotograf fashion Bucuresti?